Pantebrev i hus

Hvilket lån til huskøb?

Min kæreste og jeg står overfor at skulle købe hus, men vi er meget i tvivl om hvilket type lån man skal vælge. Der er så mange muligheder og banken har jo forskellige løsninger af tilbyde. Men der er et pantebrevslån som kunne være det rigtige for os at vælge.

Et pantebrev hus er en mulighed vi bestemt overvejer og snakker om her hjemme, men da vi godt kan få et nyt realkreditlån er det nok den vej vi går. Men det er rart at der er forskellige løsninger at vælge i mellen.pantebrev hus

Vi har jo også et nuværende hus vi skal af med, og her skal vi finde den rette mægler til opgaven. Det er lige så stort et problem som at vælge det rette huslån. Vi gik også her i gang med at søge på nettet for at finde en lokal mægler med stort kendskab til området der kunne vejlede os, også måske have nogle fif i forhold til hvilket boliglån der kunne være smart pt. de kender en masser til renterne, plejer de. Vi fandt en dygtig lokal mægler der fik vores nuværende hus til salg. Det blev solgt på meget kort tid, så vi kunne komme videre med at købe et nyt. Her lænede vi os også op af bankens råd i forhold til lånetype og har i dag et lån der giver os frihed til at spare lidt op, samtidig med at vi kan have et godt liv og ikke føles os presset på økonomien.

indlæg du måske vil kunne lide