Grænsehandel ved den tyske grænse

Spar penge ved at handle i Tyskland

Benyt dig af grænsehandel i Tyskland og få pengene til at række længere, det er det kloge at gøre, og rigtig mange danskere har gjort det i mange år, og sværger til denne måde at handle på. I og med at momsen i Tyskland er markant lavere end det, som vi kender til herhjemmefra, så er der mange penge at spare på husholdningsbudgettet, der jo i disse tider er under pres i og med at vi oplever den højeste inflation i 40 år. Hos Otto Duborg der en en populær grænsebutik finder I et stort udvalg af en lang række varer, og de har faktisk mange danske mærker på hylden, hvis man helst vil købe dansk, ja så kan man også det over grænsen. Check grænsehandel og Otto Duborg ud i her og få overblikket over hvad du skal købe, så du kan gå direkte til sagen, når du kommer frem.

Stort udvalg af forskellige varergrupper

Billige drikkevarer som sodavand, energidrikker, øl, vin og spiritus er noget, der også tiltrækker mange danskere til grænsen, herhjemme er det jo dyre varergrupper, men det forholder sig anderledes over grænsen. Her i forår og sommerhvalvåret er der mange festlige lejligheder, som trænger sig på, fester som bryllup, konfirmation og studenterfester, og her skal der jo helst være rigeligt at drikkevarer til at markere dagen, så er det oplagt at køre til Otto Duborg og handle disse ting ind, og dermed spare rigtig mange penge på drikkebudgettet.
Så det er bare med at få tændt bilen og drage afsted mod grænsen, og høste de mange fordele der er ved at handle ind her. Otto Duborg er en virkelig dejlig butik med et stort udvalg af kvalitetsvarer, og det gælder både hverdagsvarer og luksusvarer. Mød et venligt dansktalende personale der er hjælpsomme og imødekommende, og som meget gerne hjælper jer med stort som småt.

indlæg du måske vil kunne lide