Alt til E-cigaretter

Der er mange af os rygere, der er gået over til e-cigaretter af flere årsager – mine årsager var at jeg syntes at jeg lugtede langt væk, hver gang jeg havde været ude for at ryge, og selvom jeg var udenfor i den friske luft, så hang røgen stadig i mit tøj, og andre kunne lugte at jeg havde røget. så da e-cigaretterne kom frem, skiftede jeg over til dem. Der var selvfølgelig lige lidt udforskning med at finde ud af hvilken form og smag og hvor meget nikotin der skulle være i – men her havde jeg heldigvis gode venner der kunne vejlede mig.

Jeg syntes at det er dejligt at man kan sidde og ryge disse e-cigaretter stort set alle steder – også selvom at der også er steder hvor man heller ikke må ryge dem. Det har da også gjort at jeg har sat mit rygeforbrug lidt ned – for jeg har taget noget af det væske hvor der er lidt mere nikotin i, så jeg ikke behøver at ryge så ofte.
Jeg fandt en masse forskellige typer af e-cigaretter og tilbehør på gosmoke.dk, en hjemmeside som vennerne anbefalede mig at købe mine ting hos – første gang jeg hanlede der, havde jeg en af vennerne siddende ved min side, så jeg var sikker på at jeg fik købt det rigtige, og ikke fik købt noget forkert hos GoSmoke.
GoSmoke har alt til e-cigaretter og jeg var meget overrasket over hvor mange forskellige ting der er til e cigaretter, Det jeg gjorde var at bestille en startpakke, for her fik jeg at vide at det hele var med første gang, og så kunne jeg også lige prøve at se om det var noget for mig. Det jeg oplevede var, at man skal passe på ikke at tabe sin e-cigaret på gulvet, for den kan faktisk gå i stykker, men det var jo min helt egen skyld og jeg fik da hurtig anskaffet mig en ny igen, som jeg så passede lidt bedre på. Samtidig kunne jeg så også lige få lidt andre smagsvarianter med, nu jeg alligevel skulle ind og bestille igen.

indlæg du måske vil kunne lide