Velo med Mint smag

Nu har jeg fundet en metode til at jeg ikke længere behøver at ryge, jeg har fundet ud af at jeg kan anvende Velo med mint smag i stedet for. Jeg har længe ville stoppe med at ryge, men jeg har altid haft meget svært ved det, og er altid vendt tilbage til cigaretterne. Så var der en der fortalte mig, at jeg kunne få snus med forskellig styrke af nikotin i, og foreslog mig at anvende det som overgang og trappe væk fra cigaretterne. Jeg fik at vide at jeg skulle gå ind på nikopouches.dk og se hvilken styrke nikotin der ville passe mig, og så trappe ned derfra. Det gjorde jeg så, og jeg startede også med den snus der havde mest nikotin i – efterfølgende gik jeg så langsomt ned til mindre nikotin, og i dag er jeg på den mildeste snus.

Velo med smag

Der fandtes mange forskellige slags Velo smags varianter, men de hang også lidt sammen med hvor meget nikotin der var i – så jeg har nok smagt dem alle, og jeg må sige at det er den med mint smag jeg hælder mest til. Jeg har nu kvittet alt hvad der hedder cigaretter, og jeg behøver heller ikke længere gå udenfor for at “ryge” – for nu tager jeg bare min Velo op af lommen, og putter den i munden – og der er ingen sure miner nogen steder fra. En anden fordel jeg har fået er at jeg heller ikke længere lugter langt væk af røg.

indlæg du måske vil kunne lide