Vaping kan være det du har brug for

Da jeg først begyndte at dampe, var jeg virkelig usikker på, hvad jeg lavede. Jeg havde ingen idé om, hvor jeg skulle starte, eller hvilken slags enhed jeg skulle købe. Heldigvis er der en masse ressourcer tilgængelige online, og jeg var i stand til at lave lidt research, før jeg foretog mit køb.

Jeg besluttede mig for at starte med en elektronisk cigaret, som er en anordning, der simulerer oplevelsen af at ryge en traditionel cigaret. Den har et batteri, en patron fyldt med nikotin og en forstøver, der omdanner nikotinen til en damp. Jeg valgte en elektronisk cigaret, fordi det virkede som det mest logiske valg for en person, der lige var begyndt at ryge.

Det første, du skal gøre, er at beslutte, hvilken type enhed du vil bruge. Der er tre hovedtyper af enheder: cigalikes, Mods og Vapers. Cigalikes er den enkleste type enhed, og de ligner og føles meget som traditionelle cigaretter. Mods er mere avancerede end cigalikes, og de giver dig mulighed for at tilpasse enhedens udseende, følelse og ydeevne. Vapers er den mest avancerede type enhed, og de giver dig mulighed for at tilpasse smagen, nikotinstyrken og dampproduktionen i din vape pen.

Når du har besluttet dig for en enhed, skal du vælge en smag og nikotinstyrke. De fleste e-juice-smagsvarianter er baseret på frugt eller desserter, men der findes også nogle tobakssmagsvarianter, hvis du leder efter noget, der ligner traditionelle cigaretter. Nikotinstyrken vil variere afhængigt af dine behov og præferencer. De fleste e-juiceproducenter tilbyder flere forskellige nikotinstyrker at vælge imellem.

Det næste skridt er at finde en velrenommeret forhandler og købe et startsæt. Startpakker indeholder typisk alt, hvad du har brug for for at begynde at dampe, herunder en enhed, e-juice og opladere. Du kan finde startpakker hos de fleste forhandlere, der sælger dampningsartikler.

indlæg du måske vil kunne lide