Sådan overvinder du din flyskræk

Ifølge en undersøgelse fra University of South Florida lider så mange som en tredjedel af de voksne af en form for flyskræk eller flyskræk. Det betyder, at der er mange mennesker derude, som gerne vil rejse, men som simpelthen er for bange for at sætte sig ind i et fly. Hvis du er en af disse mennesker, er der ingen grund til at fortvivle; der er masser af ting, du kan gøre for at overvinde din frygt. Med en lille indsats kan du på ingen tid gå ombord på et fly med selvtillid

Det første skridt til at overvinde din flyskræk er at identificere præcis, hvad det er, du er bange for. Mange mennesker, der er bange for at flyve, er faktisk bange for flere forskellige ting. Nogle mennesker er f.eks. bange for at lette, mens andre er mere bekymrede for turbulens eller for at være fanget i et lille rum. Når du ved, hvad din specifikke frygt er, kan du begynde at tage fat på dem en efter en.

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du skal identificere eller tackle din specifikke frygt, kan det være utroligt nyttigt at tale med nogen, der har erfaring med dette. Du kan overveje at tale med en terapeut eller bare en ven, der har fløjet før og kan give nogle nyttige råd. Hvis det er muligt, så prøv at finde nogen, der har haft en positiv oplevelse med at flyve; på den måde kan de hjælpe dig med at tale dig igennem din frygt og vise dig, at der ikke er noget at være bange for.

indlæg du måske vil kunne lide