Lær om krystallernes oprindelse og krystalsystemet.

Bliv klogere på krystaller.

Krystallernes oprindelse er fascinerende. Krystaller er i starten væske. Det gælder mange forskellige væsker. Under høje tryk og skiftende temperaturer bliver væsken omdannet til et fast stof. Atomer og molekyler dannes i alle rumlige dimensioner og i et gentagende mønster og krystallen bliver forstenet. Tryk og temperaturer er grundstenen i dannelsen af krystaller.

Krystaller har eksisteret gennem tusinder af år og de har i en stor del af denne tid, været brugt som healingsredskab og som talisman til at fordrive onde ånder.

Krystallerne og deres funktion er altså ikke noget nyt og vi bruger dem stadig. Både på grund af deres healende egenskaber, men også til pynt.

Idag er vi så oplyste at vi kan få kyndig vejledning og inspiration fra indehavere af krystalbutikker, samt opleve et overdådigt væld af de smukke sten i f.eks. online forrretninger, som Anna Nordica.

Krystaller fungerer både forebyggende og healende. Denne form for alternativ behandling har vundet indpas hos rigtigt mange mennesker. Også dem som før var skeptiske.Krystalsystemet klassificerer krystallernes strukturer.

Krystallerne er sat i system – Krystalsystemet.

Dette system inddeler krystallerne ud fra deres struktur og deres hårdhed. Strukturen måles på krystallens symmetri og måden krystallens atomer er bygget op på.

Der findes i alt 7 krystalstrukturer.

Hårdheden klassificeres via Mohs system, som går fra 1-10. 1 er den skøbeligste og 10 er den hårdeste.

Krystaller er en spændende videnskab at gå på opdagelse i. Også selvom du måske ikke har den største interesse i de alternative behandlingsmetoder. Du vil blive positivt overrasket over de smukke stens særlige helende energi.

indlæg du måske vil kunne lide