Hvordan kommer jeg af med dræber snegle?

I går gik jeg ude i min have, og efter det kraftige regnvejr så jeg at jeg havde fået rigtig mange dræber snegle, i første omgang troede jeg ikke mine egne øjne, der var så mange at jeg ikke kunne tage et skridt, før jeg trådte på dem. Nu elsker jeg at spise snegle, men vidste ikke lige om jeg kunne spise disse her, for så var der jo billig mad at hente. Jeg havde hørt at de godt kunne lide øl, så jeg hentede en stor skål med øl, og samlede en del af sneglene op i skålen. da skålen var fyldt, tog jeg skålen med ind og gik i gang med at søge efter opskrifter på tilberedning af snegle. Jeg fandt en opskrift med noget hvidløgs smør, som lød rigtig godt. Jeg har tidligere spist de der snegle man kan købe frosne i supermarkederne, og de smagte jo rigtig godt. så jeg gik i gang med at tilberede min dejlige aftensmad. Jeg syntes nu at sneglene var en del slimede at røre ved, og egentlig heller ikke så nemme at rense for slim – men det lykkedes. For at være på den sikre side, kogte jeg dem lige først sammen med det øl der var i skålen. Imens de kogte, lavede jeg smør blandingen med hvidløg, jeg tænkte at jeg hellere måtte lave en stor portion, da der nu var så mange snegle. Sneglene kom i et ildfast fad med hvidløgs smør og i ovnen. Kan ikke anbefale at spise dræber snegle.

indlæg du måske vil kunne lide