Ferie på Bahamas

Bahamas er et land, der ligger i det Caribiske Hav. Det er en øgruppe bestående af omkring 700 øer og cays. Hovedstaden er Nassau på øen New Providence. Befolkningen på Bahamas er på ca. og det officielle sprog er engelsk. Valutaen er den bahamiske dollar.

Klimaet på Bahamas er tropisk og har to forskellige årstider, nemlig den våde og den tørre sæson. Den våde sæson løber fra maj til november og den tørre sæson fra december til april. Den gennemsnitlige temperatur ligger mellem .

Bahamas’ økonomi er stærkt afhængig af turismen. Der ligger mange feriesteder på øerne, som tiltrækker turister fra hele verden. Bahamas er også et populært rejsemål for krydstogter. Andre industrier omfatter offshore-bankvirksomhed, fiskeri og landbrug.

Bahamas har en rig kultur med påvirkninger fra Afrika, Europa og Nordamerika. Musikken er en vigtig del af den bahamiske kultur og omfatter genrer som Junkanoo, Calypso og Rake n Scrape. Junkanoo er en traditionel festival, som finder sted på Boxing Day og nytårsdag. Den omfatter musik, dans og kostumer. Calypso er en type musik, der stammer fra Trinidad og Tobago, men som også er populær på Bahamas. Rake n Scrape er en type musik, hvor man bruger dagligdags genstande som musikinstrumenter, f.eks. vaskebræt, skeer og save.

indlæg du måske vil kunne lide